Ontspanning

Veluwse Bron Emst De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de mooie Veluwse natuur van Emst. Maak gebruik van diverse sauna's zoals een Wildobservatie sauna, een Veluwse sauna, een Pakistaanse Zoutmijnsauna en zelfs een compleet Kelo-saunadorp. Daarnaast zijn er diverse baden zoals een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad.  Kortom, een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren.

Sauna Drôme Putten Middenin de prachtige natuur van de Veluwe ligt Beauty Farm Sauna Drôme. Door het schitterende Veluwse landschap en door gebruikmaking van veel natuurlijke materialen als hout en natuursteen biedt Sauna Drôme Putten u een geheel ontspannen sfeer.
(www.saunadrome.nl)

Wellnessresort De Zwaluwhoeve Harderwijk Een unieke locatie en combinatie. Met een gastronomisch eethuys/restaurant, een modern saunabedrijf en een compleet beautycentrum, kunnen wij u als gast een heerlijke dag, middag of avond bezorgen gedurende het gehele jaar.
(www.zwaluwhoeve.nl)

Zwembad Bosbad Putten combineert zwempret met de weldaad van wellness. Baantjes trekken doet u in ons wedstrijdbad, voor onbekommerd genieten verblijft u uren in ons subtropisch zwembad. De stroomversnellingen, whirlpools, watermassages en stoombaden zorgen iedere keer weer voor een plezierige ervaring.
(www.bosbadputten.nl)

Bowling Ermelo Het moderne en schitterend gelegen Dragt Strand Horst bestaat uit een bowlingcentrum met 6 moderne bowlingbanen, een partycentrum, een Grand Cafe en een restaurant met een uitgebreide keuken. Naast het bowlen kunt u in het restaurant genieten van de lekkerste grill-gerechten.
(www.dragtstrandhorst.nl)

Theater Cultureel Centrum Harderwijk Op 4 kilometer afstand van uw bungalow. Combineer een weekendje of midweek met een avondje uit in het theather. Kijk op de website van het theather voor de voorstellingen.
(www.theatherharderwijk.nl)

Onze Wellnessbungalows