Wellness Bungalowverhuur van den Berg

Coronavirus,

Wij houden de laatste ontwikkelingen omtrent het  Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten . Op deze pagina houden we u op de hoogte.

Kan ons verblijf op de Leuvenhorst of De Haspel nog steeds doorgaan ? Ja , onze bungalows mogen nog steeds verhuurd worden , de gezondheid van onze gasten staat hierbij voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de plaatselijke verordeningen . Houd 1,5 meter afstand van elkaar op ons parkje en daarbuiten.

Kan ik mijn verblijf toch annuleren ? ja dat kan. Begrijp wel dat het nog steeds mogelijk is onze bungalows te bezoeken en uw verblijf veilig is. Daarom zijn de normale annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Heeft u nog steeds vragen over uw boeking , neem dan gerust contact op met ons , bel of mail voor uw vraag.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er even tussenuit op de Veluwe
 begint bij Bungalowverhuur Van den Berg. Op de Veluwe tussen Harderwijk en Ermelo verhuren wij 4 wellness bungalows. 3 Op "De Leuvenhorst" en 1 op bungalowpark "De Haspel". Uw eigen Wellness resort met buitenspa en sauna en    volop privacy!  Leuvenhorst 3 met jacuzzi en sauna , ook volop privacy en de meest zonnige ligging!

U vindt nergens zo'n prachtig landschap met bossen, heidevelden, beekjes en stranden langs het Veluwemeer, zoals hier. Voor het huren van een luxe wellness vakantiebungalow op de Veluwe, bent u bij ons op de goede plek. Voor wandelen en fietsen is Ermelo uitermate geschikt. De Veluwe, de mooiste plek van Nederland voor een ontspannen vakantie. Wij zorgen ook voor een huurfiets voor u !

Kijk verder op onze site voor meer informatie over onze Wellness bungalows. Reserveren kan eenvoudig via de ‘Reserveer-button’.  Prijzen en wat er vrij is , is te zien bij "bezetting ".  

Word ook fan van onze Facebookpagina. En blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en last minute aanbiedingen.

Graag tot ziens in Ermelo.

Familie van den Berg

Onze Wellnessbungalows