Gastenboek

Hieronder ziet u wat onze gasten van hun verblijf vinden:


Kim
Een superfijn weekend, mooi verzorgd huisje, lekker schoon en fris! Goed ontvangen en fijn mailcontact vooraf. Voor vragen steeds bereikbaar een zeer prettige ervaringen. Wij komen zeker terug!
WellnessBungalow 2
16-1-2021


Fam van Mol
Huren nu al voor de 4 de keer deze bungalow. En het blijft fantastisch. Heerlijk relaxen in een fijne rustige omgeving . En de faciliteiten die je bij deze bungalow hebt zijn fantastisch de sauna en jacuzzi onder de heerlijke overkapping die in de winter maanden dicht is gemaakt. De houtkachel aan en je kan heerlijk buiten zitten in de winter. T zit er voor ons alweer bijna op maar we komen zeker weer een keer terug. Echt een aanrader.
WellnessBungalow 2
02-1-2021


Liesbeth
Dit jaar voor de vierde keer geweest. Het blijft heerlijk en de faciliteiten zijn prima geregeld.
De Haspel
19-12-2020


Familie.
Enorm genoten van een fantastische bungalow met sauna en whirlpool .lekker met je wijntje bij de buitenhaard. Keurigschoon en gezellig ingericht. Raad het iedereen aan even lekker relaxen en genieten. Fam v.d.Berg tot in februari
SaunaBungalow 1
16-12-2020


P. Vesterink
Genoten van een heerlijke midweek in bungalow de Haspel. Optimaal gebruik gemaakt van de sauna en jacuzzi. Zeker een aanrader!
De Haspel
15-12-2020


Sien en Lorenzo
Begin oktober een geweldig weekend gehad in de Haspel! Een heerlijk afgesloten tuin voor de hond, een geweldige jacuzzi & sauna en alleen maar buiten gezeten bij de buitenhaard. Je bent zo in het bos, waar we dan ook dagelijks hebben gewandeld. Echt een topweekend. Als we iets ter verbetering willen benoemen, is het het tuindoek om de veranda. Dat mag een sopje gebruiken. Verder was de rest boven onze verwachting en zullen we dan ook snel weer een nieuwe reservering plaatsen. Dit is onze nieuwe favoriet! We missen het nu al..!
De Haspel
12-10-2020


Lascaris
Gezellig weekend gehad en heerlijk genoten van de jaquzzi. Genoten van de omgeving. Wbt de schoonmaak van het huisje kan beter. Vlekken in div gordijnen. Vloer niet schoon. Bank vol met kruimels Ramen niet schoon. Veel stof Douche niet goed schoon. Div kapotte binnen/buitenstoelen Achterstallig onderhoud zoals verfwerk. Jammer want het is een erg leuk huis ,zeker van binnen ook erg gezellig ingericht en zeker met de verranda erbij is erg gezellig.
De Haspel
21-9-2020


de Jonge
de 1 ste keer vonden wij alles prima maar deze week viel het allemaal wat tegen. Maar nu zaten we er ook een hele week. De ene kamer is voor een week wel heel klein voor 2 volwassenen met 2 koffers. 2 breed en 3 meter lang . De schoonmaak was niet je van het. Tafel en aanrecht vol kringen en vlekken en op de stoelen broodkruimels. In de douche was een vieze vette en verroeste radiator waar je geen handdoek op kon hangen. Dan de tentdoek aan de serre was een rits van kapot en zat je aan 1 kant volledig op de tocht zelfs met de kachel aan. Verder hebben wij ons wel prima vermaakt in de sauna en de jacuzzi. En natuurijk mooie uitstapjes gemaakt.
SaunaBungalow 1
14-9-2020


Nagle
Met ons gezin heerlijk genoten van de bungalow , sauna en whirlpool de omgeving is te veel te doen voor de midweek die we geboekt hadden , we zouden graag nog een terug komen
De Haspel
31-8-2020


Kerklaan
Wij hebben het super gehad..Blij dat we een week hadden geboekt... Sauna`s en jacuzzi hebben we volop van genoten. het buitenterras met afsluitbaar doorzichtig tentdoek was ook super voor de frisse avonden... lekker op te warmen met de houtkachel. in 1 woord SUPER... wij komen zeker nog een keer terug
SaunaBungalow 1
25-8-2020

Plaats uw reactie

Wij vinden het leuk om te horen wat u van uw verblijf vond. Wilt u uw reactie ook plaatsen?

Waardering:

Bezochte bungalow*:
v

Naam*:

E-mailadres:

Bericht*:

Captcha image
Show another codeToon een andere code
* deze velden zijn verplicht

Reactie plaatsen
Bezig met laden reacties...