Gastenboek

Hieronder ziet u wat onze gasten van hun verblijf vinden:


Fam van Bemmelen
Genoten van de Haspel wederom, heerlijk verblijf daar en vooral de wellness voorzieningen, mooie omgeving. Zeker de moeite waard!! Henk, nog enorm bedankt voor de extra service ?? Met vriendelijke groet Dick en Esther
De Haspel
23-12-2021


L den hartog
26 november tm 29 november 2021 heerlijk weekendje gehad met vriendinnen. . Top sauna en jacuzzie. Voor tweede keer in dit huisje. Henk bedankt voor gratis verzetten naar een andere week.. bedankt. Tot volgend jaar. Groetjes van de meiden van de haspel die al het hout opgemaakt hebben in de kachel..haha..en bedankt voor de aanvulling
De Haspel
01-12-2021


Dorry en Jurre
Destiny is no matter of chance. It is a matter of choice. It is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved. ?????
De Haspel
09-9-2021


Kim
We hebben in mei een heerlijk weekend gehad en optimaal genoten van alle luxe die het huisje bied! Een dagje shoppen in Zwolle is ook de moeite waard?? Volgend jaar komen we zeker weer terug
SaunaBungalow 1
27-8-2021


Jannie Binnendijk
Net terug van een weekje vakantie in bungalow De Haspel. Wat een prachtig huisje, met een heerlijke sauna en jacuzzi!! Ik heb genoten van de sauna met muziek er in, helemaal top!! Een ruime tuin waar je zowel in de zon als in de schaduw kan zitten. En een prachtige omgeving om te fietsen en genoeg restaurantjes waar je heerlijk kan eten. Verder een goede service, wij komen zeker nog eens terug.
De Haspel
27-8-2021


Fam. Nuijten
Wij zijn dit jaar voor de eerste keer van 25-6-2021 tot 2-7-2021 in de haspel geweest. Een complete bungalow met alle luxe en privacy. Heerlijk genoten van de jacuzzi en de sauna en nog een avond bij de haard toen het weer iets minder was. Een grote omheinde tuin dus we hoefde niet bang te zijn dat ons hondje wegliep. En een boekenkast vol boeken en spelletjes dus je hoeft jezelf niet te vervelen. Fijne bedden dus lekker geslapen en goede hygiëne. De bungalow zag er verder netjes uit. Alleen jammer dat er geen klein winkeltje of café op het park was, dan was het helemaal exclusief geweest. Ik denk dat we nog wel een keer terug komen.
De Haspel
13-7-2021


André en Gonny
Dit jaar voor de derde keer in De Haspel geweest. Wat een heerlijk huisje op een heerlijke plek. Comfort en volop privacy. We komen zeker terug!
De Haspel
12-4-2021


Dorry en Jurre
Wij komen al jaren naar de Haspel het is altijd weer als thuis komen. Heerlijk rustig een afgelegen plek prima sauna en een nieuwe jacuzzi. Wij komen zeker terug.
De Haspel
16-3-2021


Fabian en Margriet Vleugel
Wij zijn voor de eerste keer in Bungalow de Haspel geweest! En zeker niet voor de laatste keer! Wat een geweldig huisje op een heerlijke plek. Puur genieten, rust en alles is aanwezig!
De Haspel
16-3-2021


Ellen polder
Voor de 2e keer hier geweest, het was weer fantastich. Hopen dat alle puntjes op de i gezet worden. Zeker weer voor herhaling vatbaar.
WellnessBungalow 2
26-2-2021

Plaats uw reactie

Wij vinden het leuk om te horen wat u van uw verblijf vond. Wilt u uw reactie ook plaatsen?

Waardering:

Bezochte bungalow*:
v

Naam*:

E-mailadres:

Bericht*:

Captcha image
Show another codeToon een andere code
* deze velden zijn verplicht

Reactie plaatsen
Bezig met laden reacties...