Gastenboek

Hieronder ziet u wat onze gasten van hun verblijf vinden:


Greet en Maarten
Fantastisch verblijf, heerlijk schoon huisje in mooie omgeving. Genoten van jaccuzi , sauna en buitenhaard. Volgend voorjaar gaan we weer .
WellnessBungalow 2
12-11-2018


Yvonne
We hebben een heerlijk weekend gehad en hebben genoten van de jacuzzi en buiten haard! Alleen vonden we het huisje echt niet schoon! Ook was er nogal wat achterstallig onderhoud! Het was het allemaal net niet! Ook etenswaren die andere mensen hebben achter gelaten vinden we niet fris! En ook doordat er goed bedoelt andere spullen zijn achter gelaten is het rommelig! Ook allerlei spulken die niet werken....messen etc. En een vloerwisser in de badkamer waarvan de wisser niet vast zit. Al met al......genoten maar de prijs is te hoog voor het geen je krijgt!!!!
De Haspel
24-10-2018


Henk van den Berg
even een reactie op Wiel Gerrist , de WIFI van bungalow 2 was niet beschikbaar tijdens uw verblijf , er is reparatie aan de CV gedaan , daarbij heeft de cv monteur een stekker van de WIFI er niet meer in gedaan... excuses hiervoor Maar de WIFI werkt weer!
WellnessBungalow 2
22-9-2018


Wiel Gerrist
We hebben een geweldige week gehad. Prachtig huisje in een rustige omgeving waar we heerlijk met de hond gewandeld hebben. Dit was voor ons de 2e keer in het zelfde huisje. Alleen jammer dat de WIFI het niet deed maar voor de rest een aanrader.
WellnessBungalow 2
11-9-2018


Priscilla nagle
Super genoten week in haspel met 2 grotere kids 15-18
En honden
Grote tuin heerlijke sauna en jacuzzi
Omgeving geweldig
Kom vast nog een keertje terug
T enige wat is mis is een wasmachine
Bedankt fam vd berg
De Haspel
19-8-2018


Fam.Dassen
Heerlijk weekend gehad , mooie omgeving, en onze pubers vonden ‘spa by night’ helemaal leuk????
Leuvenhorst 3
23-7-2018


A. Van Wensen
We hebben een geweldig weekend gehad in de Haspel. Een net huisje met veel fijne extra’s. De sauna is heerlijk en eenvoudig in het gebruik. Rondom het huisje is een mooie, ruime tuin. We zijn er echt tot rust gekomen en boeken zeker dit huisje nog een keer.
De Haspel
06-6-2018


Hoekstra
Prima huisje met veel privacy, ook de honden hebben genoten. Inmiddels blijkt het Spa bad te zijn vervangen, dus naast de sauna en privacy nog meer luxe. Voor zomer 2018 voor de 2e maal geboekt. Een aanrader. Fam.Hoekstra
Leuvenhorst 3
09-3-2018


JC de Jong
Heerlijke vakantie gehad. Genoten van sauna en jacuzzi. Gezellig huisje met vloerverwarming. Prachtige omgeving om met de hond te wandelen, ook losloopgebied. Afgesloten tuin bied veel privacy. Kortom we hebben weer geboekt.
De Haspel
12-2-2018


Carla noordover
Wij waren er een.midweek met onze twee hondjes heerlijk genoten echt super tuin en afgesloten super voor de hondjes :-)
Alles was echt prima alleen met stofzuigen word beetje lastig want die moet vervangen worden maar als dat het is ,wij gaan zeker terug top
Leuvenhorst 3
20-6-2017

Plaats uw reactie

Wij vinden het leuk om te horen wat u van uw verblijf vond. Wilt u uw reactie ook plaatsen?

Waardering:

Bezochte bungalow*:
v

Naam*:

E-mailadres:

Bericht*:

Captcha image
Show another codeToon een andere code
* deze velden zijn verplicht

Reactie plaatsen
Bezig met laden reacties...