Gastenboek

Hieronder ziet u wat onze gasten van hun verblijf vinden:


Ursula Dell'Avvento
Het was wederom fantastisch!
De Haspel
23-10-2023


Tammi
14-10-2022


P Peeters
Wij hebben genoten van een prachtig weekje vakantie in de welness bungalow op park Haspel 33A. Het begon met de goede ontvangst en uitleg over de bungalow. De bungalow ligt in een prachtige omgeving waar we heerlijk gefietst hebben langs het Veluwemeer, door de bossen en zelfs door de "woestijn". Door het prachtige weer hebben we, ondanks dat de luxe bungalow van alle gemakken is voorzien, alleen maar gebruik gemaakt van de overkapping met sauna en buiten jacuzzi. Samengevat: Een echte aanrader!
De Haspel
02-9-2022


Selina
Ontzettend genoten van deze bungalow Lekker bubbelen en totaal geen inkijk in de tuin. Hond kan nergens heen heel fijn maar genoeg wandel gebied rond om of stukje rijden voor een wandeling. We kregen hout aanvulling voor de kachel En veder is het huisje van van alles voorzien! Genieten dus!!
SaunaBungalow 1
20-5-2022


Fam. Waning
Heerlijk genoten van de prachtige bungalow. Door het mooie weer vrijwel niet binnen gezeten maar in de fijne veranda. Prachtige omgeving, heerlijke boswandelingen gemaakt. Alles was uistekend geregeld en we komen vast nog eens terug.
De Haspel
25-4-2022


Dina
Wat een heerlijkheid. Fantastische jacuzzi, prachtige sfeervolle overdekte veranda met houtkachel en sauna met muziek.Genieten in dit complete huisje voorzien van alle gemak. Komen absoluut terug.
WellnessBungalow 2
18-2-2022


Irene
Bedankt voor de heerlijke midweek. Wat een fantastisch plekje. Genoten van de sauna, jacuzzi en de kachel onder de veranda. Huisje is van alle gemakken voorzien. Zo genoten dat we weer geboekt hebben in augustus.
De Haspel
31-1-2022


Fam Janssen
Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor het geweldige weekend. Broer en zussen. Wat een heerlijke sauna en het bubbelen was over heerlijk. Ook de rest van het huisje was geweldig geregeld. Alles voor handen. Nogmaals bedankt voor de goede service. Komen zeker terug.is de rit uit Limburg zeker waard. Fam Janssen Echt.
SaunaBungalow 1
24-1-2022


Fam van Bemmelen
Genoten van de Haspel wederom, heerlijk verblijf daar en vooral de wellness voorzieningen, mooie omgeving. Zeker de moeite waard!! Henk, nog enorm bedankt voor de extra service ?? Met vriendelijke groet Dick en Esther
De Haspel
23-12-2021


L den hartog
26 november tm 29 november 2021 heerlijk weekendje gehad met vriendinnen. . Top sauna en jacuzzie. Voor tweede keer in dit huisje. Henk bedankt voor gratis verzetten naar een andere week.. bedankt. Tot volgend jaar. Groetjes van de meiden van de haspel die al het hout opgemaakt hebben in de kachel..haha..en bedankt voor de aanvulling
De Haspel
01-12-2021

Plaats uw reactie

Wij vinden het leuk om te horen wat u van uw verblijf vond. Wilt u uw reactie ook plaatsen?

Waardering:

Bezochte bungalow*:
v

Naam*:

E-mailadres:

Bericht*:

Captcha image
Show another codeToon een andere code
* deze velden zijn verplicht

Reactie plaatsen
Bezig met laden reacties...