Gastenboek

Hieronder ziet u wat onze gasten van hun verblijf vinden:


Sien en Lorenzo
Begin oktober een geweldig weekend gehad in de Haspel! Een heerlijk afgesloten tuin voor de hond, een geweldige jacuzzi & sauna en alleen maar buiten gezeten bij de buitenhaard. Je bent zo in het bos, waar we dan ook dagelijks hebben gewandeld. Echt een topweekend. Als we iets ter verbetering willen benoemen, is het het tuindoek om de veranda. Dat mag een sopje gebruiken. Verder was de rest boven onze verwachting en zullen we dan ook snel weer een nieuwe reservering plaatsen. Dit is onze nieuwe favoriet! We missen het nu al..!
De Haspel
12-10-2020


Lascaris
Gezellig weekend gehad en heerlijk genoten van de jaquzzi. Genoten van de omgeving. Wbt de schoonmaak van het huisje kan beter. Vlekken in div gordijnen. Vloer niet schoon. Bank vol met kruimels Ramen niet schoon. Veel stof Douche niet goed schoon. Div kapotte binnen/buitenstoelen Achterstallig onderhoud zoals verfwerk. Jammer want het is een erg leuk huis ,zeker van binnen ook erg gezellig ingericht en zeker met de verranda erbij is erg gezellig.
De Haspel
21-9-2020


de Jonge
de 1 ste keer vonden wij alles prima maar deze week viel het allemaal wat tegen. Maar nu zaten we er ook een hele week. De ene kamer is voor een week wel heel klein voor 2 volwassenen met 2 koffers. 2 breed en 3 meter lang . De schoonmaak was niet je van het. Tafel en aanrecht vol kringen en vlekken en op de stoelen broodkruimels. In de douche was een vieze vette en verroeste radiator waar je geen handdoek op kon hangen. Dan de tentdoek aan de serre was een rits van kapot en zat je aan 1 kant volledig op de tocht zelfs met de kachel aan. Verder hebben wij ons wel prima vermaakt in de sauna en de jacuzzi. En natuurijk mooie uitstapjes gemaakt.
SaunaBungalow 1
14-9-2020


Nagle
Met ons gezin heerlijk genoten van de bungalow , sauna en whirlpool de omgeving is te veel te doen voor de midweek die we geboekt hadden , we zouden graag nog een terug komen
De Haspel
31-8-2020


Kerklaan
Wij hebben het super gehad..Blij dat we een week hadden geboekt... Sauna`s en jacuzzi hebben we volop van genoten. het buitenterras met afsluitbaar doorzichtig tentdoek was ook super voor de frisse avonden... lekker op te warmen met de houtkachel. in 1 woord SUPER... wij komen zeker nog een keer terug
SaunaBungalow 1
25-8-2020


Fam benshop
Helaas voldeed niet aan onze verwachtingen, sauna te heet konden we niet regelen, niet schoon
SaunaBungalow 1
06-8-2020


Bram
2 weken in Juli in de Haspel , was geweldig de Jacuzzi, sauna maar ook de overdekte serre met een heerlijke buitenhaard. Genoten van de tuin maar ook van de omgeving heerlijk de bossen in en op de fiets naar alle aanliggende dorpjes. Wij gaan er zeker nog een keer naar toe!
De Haspel
30-7-2020


Gerrit en Astrid
Lang weekend was veel te kort, heerlijk genoten van de sauna en jacuzzi. Ook de andere voorzieningen helemaal top. En ook de hondjes hebben heerlijk genoten in de prima omsloten tuin. Gaan we het nog een keer doen,.. dacht het wel.
WellnessBungalow 2
17-6-2020


Cindy van der Rijt
infrarood sauna is echt een aanrader voor mensen met pijnklachten. Ideaal voor mensen met een hond die heerlijk rond kan lopen in de volledig omheinde tuin. Zelfs als je niet van sauna’s houd is dit nog een prima huisje om te verblijven. Het buitenterras (afsluitbaar met doorzichtig tentdoek) voorzien van een houtkachel biedt het gehele jaar door een knus plekje om ‘buiten’ te zitten.
SaunaBungalow 1
24-2-2020


Liesbeth
We hebben nu alle 4 de bungalows gehad en ze zijn allemaal prima maar de Haspel hebben we meteen weer geboekt. De boel is goed voor elkaar, prima wellness faciliteiten. Heerlijk genieten.
De Haspel
03-2-2020

Plaats uw reactie

Wij vinden het leuk om te horen wat u van uw verblijf vond. Wilt u uw reactie ook plaatsen?

Waardering:

Bezochte bungalow*:
v

Naam*:

E-mailadres:

Bericht*:

Captcha image
Show another codeToon een andere code
* deze velden zijn verplicht

Reactie plaatsen
Bezig met laden reacties...