Gastenboek

Hieronder ziet u wat onze gasten van hun verblijf vinden:


Fam stok
We hebben een heerlijk relax weeknd gahad in de haspel .....heerlijke plek om helemaal tot rust te komen ....complete bungalow met alles erop en eraan ....zo gezellig de veranda met haard en de raamzeilen zijn echt fantastische....we hadden dikke vest enzo meegenomen maar was niet nodig zo lekker warm was het op de veranda ......sauna was top ....en intensief gebruikt gemaakt van de jacuzzi...5jaar geleden waren we er ook maar dit keer gaan we geen 5jaar wachten komen snel een keertje terug...enorm genoten
De Haspel
09-9-2019


Rick
Wij hebben een hele fijne midweek doorgebracht in het welnesshuisje 2. Het is een zeer geschikt huisje met alle nodige voorzieningen. Mooie bosrijke omgeving en gezellige plaatsen. De service van de eigenaren is toppie.
WellnessBungalow 2
08-2-2019


Bep en Kees
Wij zijn een midweek in Saunabungalow 1 geweest. Prachtige bungalow met alles erop en eraan. Gezellige inrichting en verlichting. De sauna en jacuzzi in de tuin zijn geweldig. Zeker met de sneeuw die net was gevallen gaf dat toch iets extra's. Prima dagen gehad en komen zeker nog eens terug.
SaunaBungalow 1
25-1-2019


Carla
Wij lezen het bericht van Yvonne in dit gastenboek, zijn het echter l niet eens met haar verhaal. Komen al jaren in deze bungalow, altijd schoon en fris! De lade met wat olie , kruiden en suiker e.d vinden we handig en stoort niet. Is er iets niet of kapot , een berichtje en opgelost! Kortom , een heerlijke bungalow waar we nog vaak zullen komen. Zeker nu er ook raamzeilen op de veranda zijn gemaakt!
De Haspel
23-1-2019


Greet en Maarten
Fantastisch verblijf, heerlijk schoon huisje in mooie omgeving. Genoten van jaccuzi , sauna en buitenhaard. Volgend voorjaar gaan we weer .
WellnessBungalow 2
12-11-2018


Yvonne
We hebben een heerlijk weekend gehad en hebben genoten van de jacuzzi en buiten haard! Alleen vonden we het huisje echt niet schoon! Ook was er nogal wat achterstallig onderhoud! Het was het allemaal net niet! Ook etenswaren die andere mensen hebben achter gelaten vinden we niet fris! En ook doordat er goed bedoelt andere spullen zijn achter gelaten is het rommelig! Ook allerlei spulken die niet werken....messen etc. En een vloerwisser in de badkamer waarvan de wisser niet vast zit. Al met al......genoten maar de prijs is te hoog voor het geen je krijgt!!!!
De Haspel
24-10-2018


Henk van den Berg
even een reactie op Wiel Gerrist , de WIFI van bungalow 2 was niet beschikbaar tijdens uw verblijf , er is reparatie aan de CV gedaan , daarbij heeft de cv monteur een stekker van de WIFI er niet meer in gedaan... excuses hiervoor Maar de WIFI werkt weer!
WellnessBungalow 2
22-9-2018


Wiel Gerrist
We hebben een geweldige week gehad. Prachtig huisje in een rustige omgeving waar we heerlijk met de hond gewandeld hebben. Dit was voor ons de 2e keer in het zelfde huisje. Alleen jammer dat de WIFI het niet deed maar voor de rest een aanrader.
WellnessBungalow 2
11-9-2018


Priscilla nagle
Super genoten week in haspel met 2 grotere kids 15-18
En honden
Grote tuin heerlijke sauna en jacuzzi
Omgeving geweldig
Kom vast nog een keertje terug
T enige wat is mis is een wasmachine
Bedankt fam vd berg
De Haspel
19-8-2018


Fam.Dassen
Heerlijk weekend gehad , mooie omgeving, en onze pubers vonden ‘spa by night’ helemaal leuk????
Leuvenhorst 3
23-7-2018

Plaats uw reactie

Wij vinden het leuk om te horen wat u van uw verblijf vond. Wilt u uw reactie ook plaatsen?

Waardering:

Bezochte bungalow*:
v

Naam*:

E-mailadres:

Bericht*:

Captcha image
Show another codeToon een andere code
* deze velden zijn verplicht

Reactie plaatsen
Bezig met laden reacties...