Gastenboek

Hieronder ziet u wat onze gasten van hun verblijf vinden:


André en Gonny
Dit jaar voor de derde keer in De Haspel geweest. Wat een heerlijk huisje op een heerlijke plek. Comfort en volop privacy. We komen zeker terug!
De Haspel
12-4-2021


Dorry en Jurre
Wij komen al jaren naar de Haspel het is altijd weer als thuis komen. Heerlijk rustig een afgelegen plek prima sauna en een nieuwe jacuzzi. Wij komen zeker terug.
De Haspel
16-3-2021


Fabian en Margriet Vleugel
Wij zijn voor de eerste keer in Bungalow de Haspel geweest! En zeker niet voor de laatste keer! Wat een geweldig huisje op een heerlijke plek. Puur genieten, rust en alles is aanwezig!
De Haspel
16-3-2021


Ellen polder
Voor de 2e keer hier geweest, het was weer fantastich. Hopen dat alle puntjes op de i gezet worden. Zeker weer voor herhaling vatbaar.
WellnessBungalow 2
26-2-2021


D. Bakker
In december 2020 een midweek geweest zo goed bevallen dat we voor begin maart weer geboekt hebben
Leuvenhorst 3
13-2-2021


Peter van Uden
We zijn al eens eerder geweest, dat was nog met de hottub. Ik moet zeggen dat het met de Jacuzzi een stuk beter is. De temp is nu mooi te regelen. We hebben een heerlijk weekendje gehad en echt bijgekomen. Heerlijk door de omgeving gewandeld, maar volgende x gaan de MTB`s mee. Zeker reden om terug te komen, maar dan moet er wel voldoende hout zijn. ;)
De Haspel
08-2-2021


Desiree Vermeulen
In juni huren wij voor de derde keer een huisje bij Bungalowverhuur van den Berg. Wij zijn altijd zeer tevreden over ons verblijf. En topplek met topvoorzieningen en heel fijn voor onze hondjes! Nergens huur je een huisje met zulke fijne wellness voorzieningen. Wij komen zeker vaker terug om te ontspannen!
SaunaBungalow 1
02-2-2021


Kim
Een superfijn weekend, mooi verzorgd huisje, lekker schoon en fris! Goed ontvangen en fijn mailcontact vooraf. Voor vragen steeds bereikbaar een zeer prettige ervaringen. Wij komen zeker terug!
WellnessBungalow 2
16-1-2021


Fam van Mol
Huren nu al voor de 4 de keer deze bungalow. En het blijft fantastisch. Heerlijk relaxen in een fijne rustige omgeving . En de faciliteiten die je bij deze bungalow hebt zijn fantastisch de sauna en jacuzzi onder de heerlijke overkapping die in de winter maanden dicht is gemaakt. De houtkachel aan en je kan heerlijk buiten zitten in de winter. T zit er voor ons alweer bijna op maar we komen zeker weer een keer terug. Echt een aanrader.
WellnessBungalow 2
02-1-2021


Liesbeth
Dit jaar voor de vierde keer geweest. Het blijft heerlijk en de faciliteiten zijn prima geregeld.
De Haspel
19-12-2020

Plaats uw reactie

Wij vinden het leuk om te horen wat u van uw verblijf vond. Wilt u uw reactie ook plaatsen?

Waardering:

Bezochte bungalow*:
v

Naam*:

E-mailadres:

Bericht*:

Captcha image
Show another codeToon een andere code
* deze velden zijn verplicht

Reactie plaatsen
Bezig met laden reacties...