WellnessBungalow 2

BEKIJK PRIJSLIJST
DIRECT RESERVEREN
WellnessBungalow 2 is de topper van ons , bubbelbad en regendouche in de badkamer. Buiten een heerlijke grote veranda met buitenhaard. Onder de veranda een zeer luxe 5 persoons jacuzzi. Vanaf de veranda een heerlijke 6 persoons muzieksauna. Raamzeilen zorgen dat u met welk weer dan ook kunt genieten van uw verblijf ! Een besloten tuin, dus volop rust en privacy.

Gastwaardering

WellnessBungalow 2
10 van de 10

gebaseerd op 21 stemmen

Deel deze wellnessbungalow

Bungalow beschrijving

Wat een heerlijke vakantiebungalow met sauna. En dat allemaal op de mooie Veluwe. De WellnessBungalow 2 is onze topper. Grote zonnige tuin, rust, privacy en een super buitenspa/jacuzzi.

LET OP !! WellnessBungalow 2 is wel onze meest geboekte bungalow , maar De Haspel en SaunaBungalow 1 doen echt niet onder voor deze bungalow , hebben de zelfde luxe en mogelijkheden!

Binnen is alles wat verwacht mag worden aan luxe. Een grote flat screen TV van 102 cm met Home cinema set. Een muziek installatie vanwaar u de geluid of in woonkamer of in de buitensauna kunt zetten. De keuken heeft een elektrische kookplaat, een combi oven/magnetron en een grote koelkast  Er is ook een mini vriezertje.
Verder een vaatwasser natuurlijk en koffiezetapparaat of een Senseo voor de koffie. Verder is alles aanwezig wat verwacht mag worden voor koken of bakken. De badkamer heeft een heerlijke regendouche met een diameter van 26 cm. Een dubbele wastafel ( föhn aanwezig ) en...  een bubbelbad voor 2 personen.  Er is een apart toilet vanaf ruime hal bereikbaar.  

Buiten is er een heerlijke tuin , volledig afgesloten voor volop privacy zoals dat hoort met de wellness activiteiten wat deze bungalow heeft. Een ambachtelijke grote veranda van Douglas hout met een buitenhaard, voor zomer of winter een behaaglijke warmte!  Met een grote eettafel en 6 makkelijk stoelen. Ook lekker om bij de haard te zitten met een glas wijn erbij.
En... raamzeilen om de veranda , dus ook in de herfst/winter aangenaam warm te krijgen.
De jacuzzi/buitenspa is nieuw , nu nog stiller en heel veel bubbel mogelijkheden!

De Finse buitensauna is zeer compleet met natuurlijk muziek van goede kwaliteit .
De traditionele saunakachel heeft een vermogen van 6000 watt. Binnen een half uur op temperatuur! De sauna is direct vanaf de veranda te bereiken en groot genoeg om met 6 personen te gebruiken. Of met 2 personen te liggen op de saunabanken. Verder heeft deze sauna leuke kleine raampjes om van de tuin en vogels te genieten.

Er is een buitendouche om na gebruik van de sauna, of zomers als het warm is, af te koelen. Op de veranda heerlijk na genieten van het saunagebruik.

De buitenspa is natuurlijk de Topper van deze bungalow, een zeer luxe spa met heel veel jets en mogelijkheden om hard of zachter te bubbelen. Deze jacuzzi heeft 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen en is maximaal voor 6 personen. De verlichting kan verschillende manieren ingesteld worden. Het water is altijd op 38 graden.

Specificaties
De bungalow heeft 2 slaapkamers , de grote heeft een zeer goed 2 persoons bed van 160 x 200  . Dekbed maat is 200 x 240 cm. De kleine slaapkamer heeft 2 keer een 1 persoons bed van 80 x 200 , ook dit goede boxspring bedden! kunnen bij elkaar gezet worden als 2 persoons bed. Verder is er een vouwbed voor een extra persoon.

De bungalow wordt als 4 persoons verhuurd , extra personen kan , wel betaalt u €20,- voor een persoon meer.

Onze bungalows zijn niet om een feestjes te organiseren. Rust voor de omgeving en buren is belangrijk!

Er is natuurlijk gratis internet aanwezig. De inlogcode krijgt u bij de reservering.

Onze Wellnessbungalows