Informatie

De verhuur van een weekend loopt van vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur een midweek van maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur

Er mag ook een hond mee bij ons ( max. 2 honden ) we rekenen €15,- voor een weekend of midweek , €25,- per week per hond. Er zijn strikte regels voor uw hond , lees dit na !

Bijkomende kosten zijn : eindschoonmaak €45,- en toeristenbelasting €1,50 per persoon per nacht. Vanaf 2022 . Er wordt ook borg gerekend van €100,- , dit wordt binnen 10 werkdagen teruggestort met aftrek van gemaakte schade.

Bedlinnen is te huur voor €9,50 per persoon ,vanaf 2022 , is niet verplicht. De maten van de bedden en dekbedden staan bij de bungalows aangegeven. Huurt u 2 x bedlinnen dan is dat voor een 2 persoons bed . heeft u  2 x een 1 persoons set bedlinnen nodig ? , dit graag melden.

Wij verhuren ook fietsen , dit kost €20,- per weekend of midweek , €32,50 per week , dit is inclusief brengen en halen van de fietsen.

Onze bungalows worden als 4 persoons verhuurd , er kan een 5e mee , we rekenen dan €20,- voor een weekend of midweek , €30,- per hele week . Ook uw kind , hoe klein ook , is 1 persoon ( voor calimiteiten moeten we dit weten)

Stroomverbruik van buitenspa's en sauna's zijn inbegrepen in de huurprijs , Wees wel zuinig , spa's na gebruik weer afdekken en sauna's na gebruik uitzetten!

Er is voor de kinderen een kinderstoel aanwezig , ook een campingbedje ( zonder matrasje ), Gratis ! , wel even melden
als u deze nodig heeft.

In de 3 bungalows zijn 2 mini vrieskastjes , heeft u er 1 nodig graag even doorgeven. Bungalow 2 heeft inmiddels een nieuwe koelkast met vriesvakje.

In elke bungalow staat een Senseo en een gewoon koffiezetapparaat. Dus u kunt kiezen!

Zet nooit alle dingen ( sauna , jacuzzi en oven )  tegelijk aan , dit is te veel en gebruikt zo veel dat de stroom uitvalt!

In elke bungalow is een haardroger aanwezig 

Handdoeken en badjas voor gebruik Sauna zelf meenemen , ook theedoeken en vaatdoekjes e.d zelf meenemen.

Er is gratis WIFI, de inlogcode krijgt u bij de bevestiging. de Haspel is sinds februari ook het internet vernieuwd , ook is er digitale TV gekomen met Netflix ! (zelf de inlog gegevens regelen)

Haardhout voor de buitenhaard is aanwezig en...Gratis! De hoeveelheid die klaar ligt is voor de periode van uw verblijf. Meer hout kan tegen betaling van €10,- per kuip hout ( 80 L. ) Ook aanmaakhoutjes liggen voor u klaar!
VEILIGHEID : stook nooit te hard , niet meer dan 4 a 5 blokjes in de kachel! 

De afmetingen van de matrassen zijn 80 x 200 , bij de grote slaapkamer zijn ze gekoppeld . besteld u bedlinnen voor 2 personen , dat is dit een 2 persoons set . Dekbedden zijn 200 x 140  en 200 x 220.

Het is niet toegestaan grote stroomverbruikers te gebruiken , zoals frituur , airfryer of gourmetstel ( of te voren overleggen ) , buiten BBQ is wel prima , natuurlijk buiten de veranda.

Onze bungalows zijn niet om te feesten! houd het rustig zodat buren geen overlast ervaren. na 10.30 geen muziek meer en gebruik van jacuzzi zonder jets ( of op zachte stand)  en airblower 

NIEUWS :    - Vanaf  januari 2021 is er bij De Haspel een nieuwe TV 49 inch ( 125 cm ) met een goede soundbar! 

                    - Op elke bungalow zijn zonnepanelen op het dak gelegd , 18 panelen per bungalow!                                  

                    - Er is een reserveringssysteem bij ons  , soms komt uw bevestiging in de ongewenste
                      mailbox . excuus hiervoor , er gaat wat aan gedaan worden.

                    - De Haspel heeft vanaf augustus 2020 een nieuwe buitenspa ! , weer een iets andere met nog meer
                      mogelijkheden!

                    - Leuvenhorst 3 sinds eind Mei 2020 een volledig nieuwe inrichting heeft ! eettafel , stoelen TV meubel enz.

                    - Er zijn nieuwe moderne jajoezieen geplaatst in SaunaBungalow 1, WellnessBungalow 2 en Leuvenhorst 3

                    - SaunaBungalow 1 heeft nu over de jacuzzi ook een luxe terras overkapping met dimbare verlichting !

                    - Januari 2021 is er een nieuwe jacuzzi/buitenspa bij WellnessBungalow 2 ! stiller , mooier en nog meer                                  bubbelplezier !
          

Onze Wellnessbungalows