Informatie

De verhuur van een weekend loopt van vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur een midweek van maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur

Er mag ook een hond mee bij ons ( max. 2 honden ) we rekenen €15,- voor een weekend of midweek , €25,- per week per hond. Er zijn strikte regels voor uw hond , lees dit na !

Bijkomende kosten zijn : eindschoonmaak €45,- en toeristenbelasting €1,- per persoon per nacht. Er wordt ook borg gerekend van €100,- , dit wordt binnen 10 dagen teruggestort met aftrek van gemaakte schade.

Bedlinnen is te huur voor €9,- per persoon , is niet verplicht. De maten van de bedden en dekbedden staan bij de bungalows aangegeven. Bij 2 x een 1 persoons set bedlinnen , dit graag melden.

Wij verhuren ook fietsen , dit kost €20,- per weekend of midweek , €32,50 per week , dit is inclusief brengen en halen van de fietsen.

Stroomverbruik van buitenspa's en sauna's zijn inbegrepen in de huurprijs , Wees wel zuinig , spa's na gebruik weer afdekken en sauna's na gebruik uitzetten!

Er is voor de kinderen een kinderstoel aanwezig , ook een campingbedje ( zonder matrasje ), Gratis ! , wel even melden als u deze nodig heeft.

Er is gratis internet aanwezig , de inlogcode krijgt u bij de bevestiging.  De Haspel is het internet minder , hieraan word gewerkt.

Haardhout voor de buitenhaard is aanwezig en...Gratis!  Ook aanmaakhoutjes liggen voor u klaar!

De afmetingen van de matrassen zijn 80 x 200 , bij de grote slaapkamer zijn ze gekoppeld . besteld u bedlinnen voor 2 personen , dat is dit een 2 persoons set . Dekbedden zijn 200 x 140  en 200 x 220.

NIEUWS :   -  er is vanaf half april 2018 een nieuwe buitenspa bij SaunaBungalow 1 ! deze is  i.p.v. de hottub

                    - bij elke bungalow zijn zonnepanelen op het dak gelegd , 18 panelen per bungalow! 
                    
                    - we hebben er een nieuwe bungalow bij , ook op park De Haspel ! binnenkort meer nieuws hierover!

                    - er is een nieuw reserveringssysteem bij ons vanaf eind januari , soms komt uw bevestiging in de ongewenste
                       mailbox . excuus hiervoor , er gaat wat aan gedaan worden.

                    - Leuvenhorst 3 heeft sinds december 2017 een nieuwe buitenspa !

Onze Wellnessbungalows