Kinderen

Zwembad Bosbad Putten combineert zwempret met de weldaad van wellness. Baantjes trekken doet u in ons wedstrijdbad, voor onbekommerd genieten verblijft u uren in ons subtropisch zwembad. De stroomversnellingen, whirlpools, watermassages en stoombaden zorgen iedere keer weer voor een plezierige ervaring.
(www.bosbadputten.nl)

Boerderijpret Een indoorspeeltuin in Ermelo: lekker spelen in het ballenbad, springen op het springkussen of stoer klimmen op en door de klimnetten. Kruipen door de gangenstelsels en tunnels, of gierend suizen van de rodelbaan.
(www.boerderijpret.nl)

Dolfinarium Ontmoet dolfijnen, walrussen, zeehonden en zeeleeuwen in het Dolfinarium in Harderwijk en geniet van spetterende shows en voorstellingen.
(www.dolfinarium.nl)

Apenheul Apeldoorn Apenheul is uniek in de wereld. In geen enkel andere dierentuin leven zóveel apen vrij tussen de bezoekers. Meer dan 200! Van nature zijn al deze dieren heel vriendelijk en ongevaarlijk. Ook voor kinderen. Ze laten zich graag van heel dichtbij bewonderen. Zulke bijzondere ontmoetingen zijn speels, ongevaarlijk en vrolijk.
(www.apenheul.nl)

Familiepretpark Koningin Julianatoren heeft meer dan 60 fantastische attracties. Deze attracties zijn allemaal door Jul de Torenmuis uitgezocht om jou zo goed mogelijk te kunnen vermaken. Jul heeft alle attracties gratis gelaten. Zo kun je overal zo vaak in als je maar wilt.
(www.julianatoren.nl)

Onze Wellnessbungalows