Actief

Fietsen rondom Ermelo Ook op de Veluwe kunt u van knooppunt tot knooppunt fietsen via genummerde (wit-groene) borden volgens het Fietsroutenetwerk Veluwe.
(www.vvvermelo.nl/zien_en_doen/fietsen_en_wandelen_1/fietsinformatie)

Wandelen rondom Ermelo Takken onder uw voeten horen kraken of de wind door de bomen horen suizen. Het is weer eens wat anders dan piepende remmen of ronkende motoren. Even stilte en rust. Ermelo is een prachtige omgeving om al wandelend te ontdekken. Zo zijn er diverse wandelroutes uitgezet.
(www.vvvermelo.nl/zien_en_doen/fietsen_en_wandelen_1/wandelinformatie)

Solex rijden U rijdt met de solex over smalle paadjes, die veelal langs zandwegen lopen waar u prachtige boerderijen ziet staan afgewisseld met bossen, heide en weilanden.
(www.de-blokhut.nl)

Tennisbaan De Strokel Harderwijk Dit is een van de grotere tennisverenigingen van de omgeving. Voor jong en oud, iedereen is welkom.
(www.tennissen.in/tv-strokel)

Klimbos Ermelo Je verlaat de vaste grond onder je voeten, om op een hoogte van 1 tot 9 meter, via diverse hindernissen en overgangen een ontdekkingstocht te maken. De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender en de routes stijgen in moeilijkheidsgraad. Voor de kleinere bezoekers hebben we een speciaal Kidsparcours. Het klimbos is voor jong en oud.
(www.klimbosermelo.nl)

Schovenhorst Putten Ontdek de geheimen van de 'wonderebomenwereld' van Schovenhorst! Een wandeling over het Noordwest Veluwse, 160 jaar oude landgoed zit vol verrassingen. Historische bomentuinen en moderne architectuur, natuur en kunst, leren en spelen en genieten en ravotten: het is er allemaal. Dwalend door de bomentuinen ontdek je majestueuze bomen van exotische komaf, natuurlijke en door mens gemaakte kunstwerken en stille paadjes die je fantasie prikkelen. Het hoogtepunt, de Bostoren, laat je het bos van een andere kant zien.
(www.schovenhorst.nl)

Onze Wellnessbungalows